Minden információ egy helyen a redőnymotorizációról

Gyakran ismételt kérdések

Motorok, kapcsolók, távirányítók, házautomatizálás... Az egyszerű kapcsolótól az intelligens megoldásokig igen tág a paletta, könnyű benne elveszni. Igyekszünk segíteni a leggyakrabban felmerülő kérdések megválaszolásával. Ha mégis olyan kérdése van, amit nem talál a listában, keressen meg vele minket itt, szívesen válaszolunk!

Alkalmazási módok

Házunk építésének tervezési szakaszában vagyunk. Ha motoros redőnyt szeretnénk, melyik megoldást javasolják?
A redőny motorizációjánál két opció van: fali kapcsolós vagy távirányítós. Mivel még csak tervezési szakaszban vannak, így nem dőlt el semmi. Itt mérvadóak az Ön igényei, illetve az erre szánt keret.

Megjelenés

Hol található az alumíniumredőny motorja?

A Somfy csőmotor a redőny acéltengelyébe „rejtve” van beépítve, így nem foglal helyet, kívülről nem látszik.

Működtetés

Egy kapcsolóval hány redőny irányítása lehetséges?

Jellemzően egy kapcsoló (Somfy Inis Uno) egy redőnyt működtet, de két redőny működtetésére is van lehetőség. Ez megoldható egy "dupla" kapcsolóval is (Somfy Inis Duo).
Amennyiben felmerül az igény több fali kapcsolós motor egy kapcsolóról történő működtetésére, akkor relék beépítésével vagy Somfy Ilmo WT motorok telepítésével a kapcsoló terhelhetőségéig erre van lehetőség.

Szerelés, karbantartás

Fali kapcsolós motoros redőny telepítése esetén, hogyan kell vezetékezni a redőny és a kapcsoló között?

Vezetékes rendszerű motorizációnál a redőnymotor és a vezérlések között vezetéket szükséges kiépíteni. Erről a technikai részleteket elolvashatja honlapunk Redőny/Dokumentumok menüpontjában (Elektromos előkészítés fali kapcsolós redőny­höz, pdf formátum, 144 kB)

Tájékozódás, megrendelés

Tervezem motoros redőny vásárlását. Mi az első lépés?

Az első lépés- és ezt már meg is tette – a weboldalunk felkeresése. Termékkínálatunkról teljes képet bemutatótermünkben kaphat. Amennyiben erre nincs lehetősége, honlapunkon keresztül, az “Árajánlatkérés” menüpontban található űrlap kitöltésével el tudja küldeni nekünk az árnyékoló körülbelüli méreteit, illetve az egyéb kiegészítőkre vonatkozó igényeit. Ajánlatkérésére munkatársunk egy munkanapon belül előzetes árajánlattal fog válaszolni.

Termékjellemzők, gyártástechnológiai kérdések

Cégük milyen redőnymotorizációs termékeket forgalmaz?
Redőnyeinket a világpiac vezető gyártójának, a Somfynak a motorizációs termékeivel szereljük fel.
© 2022, Józsa és Társa Árnyékolástechnikai Kft.

Search