Minden információ egy helyen az alumíniumredőnyökről

Gyakran ismételt kérdések

Tőlünk az eltelt több, mint három évtized alatt nagyon sokmindent megkérdeztek már az alumíniumredőnyökről. Összegyűjtöttük a tapasztalataink szerint leggyakrabban előforduló kérdéseket és mutatjuk a válaszokat. Ha valamit mégis kihagytunk volna, kérdezze meg tőlünk itt, szívesen válaszolunk!

Alkalmazási módok

Az aluredőny biztonságosabb, mint a műanyag redőny?
Igen, az alumínium redőny­lécek szilárdsága, valamint a külön rendelhető biztonsági felszerelések az aluredőny­t a műanyag redőny­nél, biztonságosabbá teszik.

Megjelenés

Milyen színben rendelhetők alumíniumredőnyök?

Az alumínium redőnyléc színe az alumíniumredőny menüpontban található 18 szín közül választható.

A redőnytok, a lefutóláb és a záróléc színe alapáron fehér vagy sötétbarna (sarotti) lehet, de 15% felárral RAL K7 színskálából választható egyedi színekben színterezve is rendelhető (egyedi szín rendelése esetén a vállalási határidő 5 munkanappal meghosszabbodik).

Működés

Mennyi az aluredőnyt mozgató gurtni élettartama?

A működtető gurtnit – a használat gyakoriságától függően – 3-7 évente célszerű cserélni. A gurtni elhasználódásának biztos jele a rojtosodás, foszlás. Ha ezt észleli, gondoskodjon időben a gurtni szakemberrel történő kicseréléséről.

Szerelés, karbantartás

Mennyi garanciát vállalnak az aluredőnyökre?

Alumíniumredőnyeinkre 5 év helyszíni garanciát vállalunk. A garancia nem terjed ki a működtető szerkezetek (pl. a gurtni) átlagos használat esetén is idővel szükségessé váló cseréjére.

© 2021, Józsa és Társa Árnyékolástechnikai Kft.

Subscribe Our Newsletter

We don't spam tho!

Search