MINden, amit tudni akart a műanyagredőnyről

Gyakran ismételt kérdések

A műanyagredőny egy nagyon hatékony külső árnyékoló, amivel jól szabályozhatjuk a helyiség külső megvilágítását és a nyári felmelegedést is aktívan fékezhetjük. Van azonban pár kérdés, amivel nem árt tisztában lenni, hogy ne érje kellemetlen meglepetés. Ha mégsem listáztuk a kérdését, keressen meg minket itt és örömmel válaszolunk!

Alkalmazási módok

Miből tudható, hogy a külső tokos redőny tokja mekkora méretű?
A redőnytok méretét honlapunk tokmérettáblázatából, a Műanyagredőny/Dokumentumok menüpontból tudhatja meg.

Megjelenés

Milyen színekben van lehetőség műanyagredőnyt rendelni?

A 37 mm-es redőnyléc színe lehet: fehér, krém, bézs és világos szürke, a belső tokba építhető 55 mm-es redőnyléc csak fehér színű lehet.

Szerelés, karbantartás

A műanyagredőny mozgatására szolgáló gurtnit a telepítéskor a falon vezetik át?

Műanyagredőny telepítése esetében mindig a nyílászárón történik a gurtni átvezetése. Egyszárnyas ajtónál vagy ablaknál lehetőség szerint nem a zsanér felőli, hanem a nyíló oldalra ideális tenni a bevezetést, kétszárnyasnál pedig a másodiknak nyíló szárny oldalára.

Tájékozódás, megrendelés

Hogy zajlik cégüknél a megrendelés folyamata?

Kínálatunkról a legteljesebb képet bemutatótermünk felkeresésével nyerheti. erre nincs lehetősége, javasoljuk, hogy első lépésben a weboldalon található “Árajánlatkérés” menüpontban található űrlap kitöltésével küldje meg nekünk a műanyagredőny tervezett (hozzávetőleges) méreteit, az esetleges motorizációs vagy kiegészítőkre vonatkozó igényét. A munkatársunk egy munkanapon belül előzetes árajánlatot fog küldeni.

Termékjellemzők, gyártástechnológiai kérdések

A redőnytokot milyen anyagból készítik?

Alapáron a gyárilag szinterezett, a szerelés utolsó pillanatáig folyamatosan védőfóliával ellátott acéllemez tokkal szereljük fel műanyagredőnyeinket, felár ellenében azonban az ugyancsak szinterezett, védőfóliás alumínium tok is rendelhető.

© 2022, Józsa és Társa Árnyékolástechnikai Kft.

Search