ALUMÍNIUM REDŐNYÖKKEL KAPCSOLATOS

Gyakran ismételt kérdések

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi.

Alkalmazási módok

Az aluredőny biztonságosabb, mint a műanyag redőny?
Igen, az alumínium redőny­lécek szilárdsága, valamint a külön rendelhető biztonsági felszerelések az aluredőny­t a műanyag redőny­nél, biztonságosabbá teszik.

Megjelenés

Milyen színben rendelhetők alumíniumredőnyök?

Az alumínium redőnyléc színe az alumíniumredőny menüpontban található 18 szín közül választható.

A redőnytok, a lefutóláb és a záróléc színe alapáron fehér vagy sötétbarna (sarotti) lehet, de 15% felárral RAL K7 színskálából választható egyedi színekben színterezve is rendelhető (egyedi szín rendelése esetén a vállalási határidő 5 munkanappal meghosszabbodik).

Működés

Mennyi az aluredőnyt mozgató gurtni élettartama?

A működtető gurtnit – a használat gyakoriságától függően – 3-7 évente célszerű cserélni. A gurtni elhasználódásának biztos jele a rojtosodás, foszlás. Ha ezt észleli, gondoskodjon időben a gurtni szakemberrel történő kicseréléséről.

Szerelés, karbantartás

Mennyi garanciát vállalnak az aluredőnyökre?

Alumíniumredőnyeinkre 5 év helyszíni garanciát vállalunk. A garancia nem terjed ki a működtető szerkezetek (pl. a gurtni) átlagos használat esetén is idővel szükségessé váló cseréjére.

© 2021, Józsa és Társa Árnyékolástechnikai Kft.

Subscribe Our Newsletter

We don't spam tho!

Search